taxi online reserveren
  • werotax straattaxi
  • werotax luchthavenvervoer
  • werotax taxi

Klantenpas

De klantenpas van is eigenlijk speciaal bedoeld voor de inwoners die niet in aanmerking komen voor de regeling volgens het CVV (Collectief Vraagafhankelijk Vervoer) of die met het CVV te beperkt zijn in hun vervoersmogelijkheden. Maar eigenlijk kan iedere inwoner van Son en Breugel deze klantenpas aanvragen.
De klantenpas biedt bijvoorbeeld uitkomst aan die mensen die regelmatig naar het ziekenhuis of een zorginstelling moeten en het vervoer daarheen vaak niet vergoed krijgen door hun ziektekostenverzekeraar en ook geen aanspraak kunnen maken op de CVV-regeling

Onze klantenpas is zeer gebruiksvriendelijk. Met de klantenpas kan de klant van Werotax zelf het doel en de omvang van de rit bepalen. U mag naar iedere bestemming die U wilt met onze klantenpas. Boven de 100 kilometer hanteren wij een ander kilometertarief.
De klantenpas biedt dus vervoer tegen lage tarieven en een gereduceerd (vast) tarief per kilometer. Binnen Son en Breugel hanteert Werotax bovendien een vaste -lage- prijs.
De klantenpas is toegankelijk voor iedere inwoner van de gemeente Son en Breugel.
De klantenpas is gratis en er zijn geen lidmaatschapskosten aan verbonden.

Natuurlijk zijn er ook een aantal voorwaarden aan onze klantenpas. Deze voorwaarden kunt U terug vinden op ons aanvraagformulier. U kunt U uw gegevens invullen waarna wij deze gegevens opnemen in ons systeem. Wilt U zo vriendelijk zijn om een kopie van uw legitimatiebewijs bij te voegen, U kunt als U wilt bij ons op kantoor een kopie laten maken. Verder vragen wij om een pasfoto, deze foto komt op Uw persoonlijke klantenpas voorzien van een nummer.

Wij hopen U van dienst te kunnen zijn met onze klantenpas, en wij begroeten U graag in een van onze taxi’s.

Het aanvraagformulier kunt U hier downloaden .. aanvraagformulier klantenpas (PDFdocument, 194kB)

CONTACT

Vresselseweg 58
5491 PD St Oedenrode (Gemeente Meierijstad)
 0499-471471
Wij accepeteren iDeal, Mastercard, VISA en PIN.

 Volg ons op facebook