taxi online reserveren
  • werotax straattaxi
  • werotax straattaxi

Gespecialiseerd in leerlingenvervoer!!

Elke schooldag komt u in de wijde regio onze taxi’s tegen op weg van en naar school. Wij zijn de specialist voor het dagelijkse vervoer van leerlingen binnen het speciaal- en bijzonder onderwijs. Met speciale rolstoelbussen, taxi’s en gemotiveerde chauffeurs brengen wij deze kinderen van en naar school. Tevens verzorgen wij voor verschillende opdrachtgevers ook vervoer naar buitenschoolse opvang.

Om die zo belangrijke rust en regelmaat te scheppen in het toch al hectische bestaan van deze kinderen, worden de ritten -in principe- door dezelfde chauffeur en volgens een vaste route uitgevoerd.

Om ervoor te zorgen dat onze chauffeurs zo goed mogelijk "bijblijven", streven wij ernaar om 2 maal per jaar een voorlichting te houden over o.a. autisme. Het doel is om hen handvatten te geven hoe in te spelen op het gedrag van deze kinderen en/of (jong) volwassenen. Deze bijeenkomsten worden verzorgd door een ervaringsdeskundige.

Leerlingenvervoer wordt doorgaans op gemeentelijk niveau geregeld. Indien u gebruik wilt maken van dit vervoer, raden wij u aan contact op te nemen met de gemeentelijke instelling (Afdeling onderwijs) in uw eigen woonplaats.

CONTACT

Vresselseweg 58
5491 PD St Oedenrode (Gemeente Meierijstad)
 0499-471471
Wij accepeteren iDeal, Mastercard, VISA en PIN.

 Volg ons op facebook