taxi online reserveren
  • werotax taxi

Referenties ...

Neways kiest voor Werotax

Taxibedrijf Werotax klant Neways Son - "Betrouwbaarheid, daar gaat het om. Wij willen er zeker van zijn dat onze mensen veilig en op de afgesproken tijd vervoerd worden." Op deze wijze vat Karin Meier, personeelsassistente bij Neways, samen waarom zij kiest voor personenvervoer door Werotax. "Werotax heeft bewezen de conditie van betrouwbaarheid waar te kunnen maken." ...
Neways is producent van onder meer medische elektronica. Het bedrijf telt 380 medewerkers. Het laag houden van ziekteverzuim heeft hoge prioriteit. Karin Meier: "Daarom doen we wat we kunnen om te zorgen dat medewerkers die arbeidsongeschikt zijn de band met het bedrijf niet verliezen. Eén methode daarvoor is om ze hier in huis uit te nodigen voor het spreekuur van de bedrijfsarts. Dat vinden we belangrijk genoeg om er taxivervoer voor in te zetten." De methode werkt volgens haar. "Een bezoek aan de bedrijfsarts betekent hier ook even een praatje maken op de werkvloer, collega's spreken en de actualiteit meekrijgen. Mensen komen zo minder snel in een neerwaartse spiraal terecht." Neways zet ook taxivervoer in voor het woon/werkverkeer van medewerkers die door een tijdelijke aandoening of handicap niet in staat zijn om zelf te reizen. "Daar regelen we taxi’s voor, wat nog altijd veel voordeliger is dan mensen ziek thuis te laten zitten."

Taxibus
Sinds enige tijd beschikt Werotax over een busje voor vervoer van acht personen. "Dat is een verbetering," aldus Karin Meier. "Groepsvervoer drukt de prijs, zonder in te boeten op de accuratesse." Deze twee elementen moeten met elkaar in overeenstemming zijn, benadrukt ze nogmaals. "Het is juist om deze reden dat we graag zaken doen met Werotax. We communiceren snel, bij voorkeur via e-mail en per telefoon als de situatie daarom vraagt. Met Werotax zijn we zeker van veilig vervoer voor onze medewerkers, zonder dat we daar zelf tijd in hoeven te steken."


CONTACT

Vresselseweg 58
5491 PD St Oedenrode (Gemeente Meierijstad)
 0499-471471
Wij accepeteren iDeal, Mastercard, VISA en PIN.

 Volg ons op facebook