taxi online reserveren
  • werotax taxi

Referenties ...

Rick uit Eindhoven, 16 jaar
Rick uit Eindhoven, 16 jaar, over de dienstverlening door Werotax: "Ik was erg blij toen ik in 2007 te horen kreeg dat ik na de aanbesteding van het leerlingenvervoer weer bij Werotax terecht kon. De sfeer en de werksnelheid van dit familiebedrijf brengen mij veel voordeel ...

Ik als leerling van een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs in Sterksel, heb altijd behoefte aan duidelijke afspraken. Werotax heeft hiervoor altijd garant gestaan. Je merkt heel goed dat de eigenaars van het taxibedrijf: Davina, Ad en Riek zich persoonlijk verantwoordelijk voelen voor de onderneming. Er wordt dan ook voortdurend gepolst hoe alles verloopt en hoe het beter kan. Ook het personeel van Werotax komt op mij als zeer vakkundig over.

Ik krijg rust, wanneer ik daarin behoefte heb tijdens mijn individuele ritten, maar er is vaak ook ruimte voor een gezellig gesprek. De wisselende gezichten die ik elke dag zie schrokken mij op het begin wel af, maar nu ik iedereen ken en iedereen mij kent verloopt alles vrijwel vlekkeloos. Bovendien moet ik Werotax complimenteren met de flexibiliteit en service die het bedrijf zelfs voor de niet-particuliere klanten biedt. Persoonlijk ben ik iemand die liever iets eerder arriveert dan precies óp de afgesproken tijd.

Chauffeurs die ik vaak tref, zoals bijvoorbeeld Peter en Marja, geven dan een extra serviceverlening door iets eerder dan ze eigenlijk verplicht zijn aan te rijden vanaf Son. Deze service, die in het leerlingenvervoer vaak ver te zoeken is, tref je hier om de hoek! In een woord: fantastisch!"


CONTACT

Vresselseweg 58
5491 PD St Oedenrode (Gemeente Meierijstad)
 0499-471471
Wij accepeteren iDeal, Mastercard, VISA en PIN.

 Volg ons op facebook