taxi online reserveren
  • werotax taxi

Referenties

Neways kiest voor Werotax
Son - "Betrouwbaarheid, daar gaat het om. Wij willen er zeker van zijn dat onze mensen veilig en op de afgesproken tijd vervoerd worden." Op deze wijze vat Karin Meier, personeelsassistente bij Neways, samen waarom zij kiest voor personenvervoer door Werotax. "Werotax heeft bewezen de conditie van betrouwbaarheid waar te kunnen maken." ... [ Meer » ]

Rick uit Eindhoven, 16 jaar
Rick uit Eindhoven, 16 jaar, over de dienstverlening door Werotax: "Ik was erg blij toen ik in 2007 te horen kreeg dat ik na de aanbesteding van het leerlingenvervoer weer bij Werotax terecht kon. De sfeer en de werksnelheid van dit familiebedrijf brengen mij veel voordeel ... [ Meer » ]

Families Tijbosch en v.d.Langenberg
"Beste Davina, Hierbij willen wij jullie nog bedanken voor de goede service die jullie geleverd hebben. Alles was goed en vlekkeloos verlopen met het vervoer naar en van Brussel-airport, ondanks het uur vertraging op de terugreis. Wij hopen als we volgend jaar weer gaan, wederom van jullie diensten gebruik kunnen/mogen maken. Als er naar gevraagd word zal ik jullie zeker aanbevelen.
Namens de families Tijbosch en v.d.Langenberg vriendelijke groeten".

Frank
Beste Davina, "Ja, is prima gegaan ze stonden mooi op tijd gereed en verder was het ook prima gegaan.
Met vriendelijke groet, Frank".

Chris
Hallo Davina, "Alles is inderdaad naar wens gegaan. En ik zal Werotax zeker aanbevelen aan alle vrienden en familieleden. Bedankt voor de service.
Met vriendelijke groet, Chris".

Fons
Hallo Davina "Het was prima voor elkaar de chaufeur was mooi op tijd, en dank zij de gsm konden we elkaar op Schiphol voor de terugreis weer vinden.
Met vriendelijke groet, Fons".

Ronald
"Hallo, alles is naar wens verlopen. Prima op tijd. Prettig vandaag dat de taxibus er al meteen was. Door een stommiteit van onszelf, stuk handbagage in Spanje vergeten, nog even wat consternatie bij ons zelf en daardoor heeft de taxibus even een rondje extra moeten rijden, maar helemaal tevreden. Wat ons betreft tot een volgende keer.
Met vriendelijke groeten, Ronald".

Mieke
Beste Davina, "Ja is prima verlopen. Uitstekende service. Ik zal er in de toekomst graag wederom gebruik van maken. Keurige chauffeur. Stond me zelfs in de hal op te wachten, dat had ik niet verwacht, dus was ik al naar buiten gelopen, maar via GSM vonden we elkaar snel.
Met vriendelijke groeten, Mieke".

Ingrid
Beste Davina, "Hartelijk dank voor het groepsvervoer met 2 busjes op woensdag 1 april jl. Alles is in goede orde verlopen en de busjes waren perfect op tijd!
Met vriendelijke groeten, Ingrid".

Hilde
Geachte heer/mevrouw, "Graag wil ik u laten weten dat wij dit schooljaar wederom zeer tevreden zijn over het taxibedrijf Werotax te Son. Zij zijn punctueel en heel klantvriendelijk. Dat ze heel betrokken zijn bij hun klanten blijkt wel hieruit dat het gehele personeel heeft deelgenomen aan een voorlichtingsbijeenkomst over Autisme. Mede door hun inzet heeft onze zoon aan school kunnen deelnemen. Ik ga er van uit dat wij ook volgend schooljaar weer van het vervoer door Werotax gebruik kunnen maken. Ik wens u allemaal een ontspannen zomervakantie toe.
Met vriendelijke groet, Hilde".


CONTACT

Vresselseweg 58
5491 PD St Oedenrode (Gemeente Meierijstad)
 0499-471471
Wij accepeteren iDeal, Mastercard, VISA en PIN.

 Volg ons op facebook