taxi online reserveren
  • werotax straattaxi
  • werotax straattaxi

Trouw- en/of Galavervoer. Onvergetelijke dag!!

Uw trouwdag is eigenlijk al onvergetelijk. Maar wij zorgen graag voor "het toefje op de koffie" met een auto die past bij de stijl van u, het aanstaande bruidspaar.

Bij ons kunt u merk en kleur bekennen:

  1. Geheel van deze tijd is onze luxe antraciet-kleurige Mercedes E-Type, voorzien van vele extra’s.
  2. Een echte ”seventies”, deze originele donkergroene Mercedes 280 S uit 1970. Deze top auto verkeert in een perfecte conditie.
  3. Of wilt u trouwen in de meest verkochte auto aller tijden? Jazeker, een originele zwarte Volkswagen Kever (ovaal) uit 1954 die met zorg en liefde volledig is gerestaureerd.

Deze "vijftiger" is te huur mét en zonder chauffeur. U mag uw bruid - of bruidegom - dus zelf rijden of gereden worden door een van uw vrienden of familieleden.

Uiteraard staan ook onze andere wagens ter beschikking om te dienen als volgauto’s. Zo komen uw gasten en genodigden veilig en comfortabel van en naar uw bruiloft.

Eerst zien, dan huren ? Dat kan natuurlijk. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Onze auto’s zijn uiteraard ook te huur voor andere activiteiten. Wat dacht u van een verrassend verjaardagscadeau, een spetterend gala, onvergetelijk examenfeest, sfeervol vervoer naar een intiem diner, een passend eerbetoon aan een jubilaris of een rondrit met uw geliefde aan uw zijde. Of.... u mag het zelf invullen.

Dus.... Neem gewoon contact met ons op voor een passende offerte.

CONTACT

Vresselseweg 58
5491 PD St Oedenrode (Gemeente Meierijstad)
 0499-471471
Wij accepeteren iDeal, Mastercard, VISA en PIN.

 Volg ons op facebook